Posterne til årets nytårsløbet er i skoven fra den 31. december klokken 10 til den 1. januar klokken 17.
Banerne skal man selv printe eller blot løbe efter dem på telefonen 😄🏃‍♀️🏃‍♂️

Start/mål vil være ved Skovgrillen, Brovejen 353, 5500 Middelfart.

Beskrivelse af banerne finder du herunder.
Vær obmærksom på, at alle distanser er i fugleflugtslinje.

Let: 2,6 km
Strækkene på denne bane er primært rundt på stierne, mens enkelte postplaceringer er placeret et lille kig fra stierne. Banen er til dig der ikke er en haj til orienteringsløb, men gerne vil udfordres. Er man helt ny til orienteringsløb opfordrer vi til at tage et familiemedlem i hånden og prøver sig frem på denne bane. Banen må gerne studeres noget tid i forvejen 😊
Download Let bane

Mellemsvær: 3,3 km
Banen går både uden for stierne og på stierne. Der vil oftest være et stivejvalg eller andre tydelige ledelinjer til og fra posterne. Banen er til dig der normalt løber mellemsvær eller let bane, men gerne vil udfordres.
Download Mellemsvær bane

Svær kort: 4 km
Banen er af svær sværhedsgrad. Banen er en kort version af den lange. Banen er til dig der normalt løber svær bane.
Download Svær kort bane

Svær lang: 6,2 km
Banen er af svær sværhedsgrad. Banen er til dig der normalt løber svær bane.
Download Svær lang bane

ULTIMATE:
Begge ultimate baner er en kopi af den respektive svære bane, bare uden stier og grusveje. Banen er for dig der virkelig vil tage udfordringen op inden det nye år.
Download Ultimate Svær kort bane
Download Ultimate Svær lang bane

OBS: Hvis du aldrig har prøvet orienteringsløb før, anbefaler vi den lette bane.

På alle banerne vil man passere Landal Greenparks område og et par vildtlommer. De olivengrønne områder og det rød-skraverede er forbudte områder og SKAL respekteres.

WOC2022Logo