I sommerperioden (april-oktober)

• Mandagstræningen (ungdom til og med 20 år) starter altid kl. 17 og slutter ca 18.30.
    Da vi bruger skovene i og omkring Middelfart, mødes vi forskellige steder.

• Onsdagstræningen (her skal du kunne løbe uden skygge) starter ca. kl.18.30
    Træningen laves i samarbejde med OK FROS, hvorfor det på skift er i OK Melfar-terræn og i FROS-terræn.
    NB! Grundet corona forsøger vi at give mulighed for, at man kan printe kort selv og løbe banerne i et udvidet tidsinterval, hvis dette ønskes. Dette præciseres fra uge til uge.

Alle mødesteder fremgår nedenstående træningsplaner.

Ønsker du at abonnere på vores træningskalender, som ses herunder på din smartphone, så tag et kig på vejledning til både iOS og Android under: Vejledninger -> Melfar.

I vinterperioden (november-marts)
Træning hver lørdag, start i tidsrummet kl. 12.00 – 13.00.

Vintertræningen laves i samarbejde med de øvrige trekantklubber, OK FROS, Kolding OK, OK SNAB og OK Gorm. Der vil være en banelægger fra den arrangerede klub tilstede og i gangsætte Ved lørdagstræningen er der normalt flg.baner:

• ca. 2,5 - 3 km - Let/begynder
  • ca. 3,5 – 4,5 km – Mellemsvær ( lettere mellemsvær )
  • ca. 4 - 5 km - Svær
  • ca. 6 - 7 km - Svær