Løbene afvikles primært lørdage i november 2017, januar 2018 og februar 2018.
Der er fri start tid mellem kl. 13.00 og 14.00

Dato  Arrangør Skov Mødested Brik Vinter Cup Bad Resultater
 11.11.17  FROS Fælleden  Afmærkning fra Treldevej, 7000 Fredericia EMIT
 18.11.17 KOK Fovslet P-plads sydvest i skoven, afmærkning fra Steppingvej / Fovsletgårdsvej  SI x
 25.11.17 Melfar Stenderup ? / Naturskolen i Midtskoven SI x
 02.12.17 FROS   Julefidusløb  EMIT
 09.12.17 GORM Gødding Ved Naturstyrelsens gård - Førstballevej 2, 7183 Randbøldal SI x
 16.12.17
 06.01.18 SNAB Nørreskoven Vejle stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle, Danmark SI x x
 20.01.18 SNAB Haraldskær/Høndal    SI
 28.01.18 KOK   Fidusløb SI
 03.02.18 Melfar Staurby skob Strib Idrætsefterskole, Staurbyskovvej 6, Middelfart  EMIT
 10.02.18
 17.02.18 FROS Hannerup Skov Hannerup Engvej 1C, 7000 Fredericia EMIT x x
 24.02.18 KOK Vejen "sprint a like" - Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, Vejen SI
 03.03.18 GORM Gadbjerg  Spejderhytten - Gadbjerghallen, Langgade 76, 7321 Gadbjerg SI x

Regler

Hver klub har ansvaret for at afvikling af mindst to træningsløb, hvoraf mindst 1 skal være tællende i Vinter Cup. Der skal tilbydes mulighed for lånebrik og plastlommer. Løse postdefinitioner skal forefindes - som minimum ved Vinter Cup.

Baner

Der konkurreres i følgende baner:

Bane + Sværhedsgrad    Længder   Konkurrence - klasse
 Mini – Begynder / let  2,5 – 3,5 km  D+H op til 12 år
 Midi – Mellemsvær  4,0 – 5,0 km   D+H
 Maxi 1 – Svær  6,0 – 7,5 km   D+H
 Maxi 2 – Svær  4,5 – 5,5 km  D+H
 Maxi 3 – Svær  3,0 – 3,5 km  D+H

Pointgivning

Der gives 100 point til vinderen af den enkelte klasse. Løbere der løber mellem 1 sek. og 1 minut langsommere får samme point; mellem 61 sek. og 2 minutter langsommere tildeles 99 point; 2,01 minutter og 3 minutter langsommere 98 point og så fremdeles. Eks. Vinder i tiden 44,01 får 100 point. Tiden 45,00 giver også 100 point, mens 45,01 giver 99 point.

Vinter Cup - tællende løb

6 på forhånd definerede løb kan giver point i Vinter Cup. De 4 bedst tællende løb tæller til den samlede resultatliste.

Præmier

Den klub der arrangerer sidste afdeling af Vinter cuppen har ansvaret for at sørge for præmier og uddeling heraf ved den afsluttende Vinter Cup. Der er præmier til den samlede vinder i hver klasse hos såvel H. som D. klassen. Såfremt man fortsat ønsker at give t-shirt, kan trykning og bestilling af trøjer ske i Sport Direct i Kolding, hvor trykskabelon ligger. Omkostningen til præmierne ligger hos tovholderklubben. Kontakt Per Eg, KOK, herom.

Betaling

Gratis deltagelse for medlemmer af Trekantklubberne. Gæster betaler 20 kr. for print af kort.

Resultatformidling

Stævneansvarlig for den enkelte afdeling sørger for at skrive resultatliste og fremsende listen til Vinter Cup-tovholderen samme dag som løbet foregår.
Den ansvarlige klub for årets Vinter Cup er ansvarlig for at føre samlet regnskab (i regnearket). Tovholderklubben er endvidere ansvarlig for at formidle rundens resultater til de øvrige klubber. Tovholderklubben offentliggør resultatet på egen klubs hjemmeside senest mandag aften efter løbet.

2017 KUM logo small

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch (KUM) 2017.

Fredag 6.oktober kl. 19 – søndag d. 8. oktober kl. 13 i Trekantområdet.

Samtidig er det i år den afsluttende afdeling i hhv. Ungdomscup og Løberen League. Kom og deltag i to forrygende konkurrencer i spændende terræn (Munkebjerg og Engelsholm) og mød nye og gamle o-løbs venner.

KUM er åbent for alle ungdomsløbere, der i år fylder mindst 11 år, og som lever op til et følgende kriterier:

• Du har deltaget i et DOF-ungdomskursus (U1, U2 eller juniorkursus) eller i 3 åbne løb
  • Du kan gennemføre A-baner i din egen klasse. (H/D16-20 har mulighed for at løbe en åben mellemsvær bane)

KUM konkurrencen består af to orienteringsløb. Lørdag et klassisk individuelt løb, hvor kredsungdomsmatchen afvikles. Samtidig er der afslutning på Ungdomscup og Løberen League. Søndag står i stafettens tegn, hvor kredsene på tværs af aldersklasser konkurrerer mod hinanden. I mellem løbene er der arrangeret en række forskellige aktiviteter, ligesom der lørdag aften bliver afholdt den traditionelle KUM festmiddag krydret med mulighed for dans, boldspil, hygge m.v. Alt sammen i trygge rammer for små og store ungdomsløbere.

Følg KUM på Facebook

Vigtige dokumenter: