2017 findvejlogo Find vej i…” er et gratis tilbud om en anderledes tur i naturen.Vi har i OK- Melfar, Middelfart Orienteringsklub tilrettelagt en række tur på ”Find vej i” posterne i Middelfarts skove på Hindsgavlhalvøen. Det giver borgere og turister en fantastisk mulighed for at udforske den dejlige natur omkring Middelfart i det tempo, som passer den enkelte borger eller familie. Det motiverer til udeliv og motion på en sjov måde.

Her er et udpluk af mulighederne for brug af ”Find vej i” posterne:

• Motionsruter med indbyggede succesoplevelser undervejs, hver gang man finder en post. 15 poster giver 1,3 billioner mulige ruter
  • Skattejagt for børn og voksne - med mobil eller kort i hånden
  • Events for familier, unge, ældre, institutioner med flere
  • Formidling af Middelfart dejlige natur og seværdigheder
  • Undervisning i bevægelse og ”udeskole”

Vælg i menuen til venstre og find kort og rutebeskrivelser:

Det lokale "Find vej i..."-projekt er et samarbejde mellem Middelfart Kommune, Dansk Orienterings-Forbund og OK Melfar, Middelfart Orienteringsklub.

"Find vej i..."-projektet er landsdækkende. Du finder projektets hjemmeside her.