woc2020 logo

Info til medlemmerne om WOC2020 - forberedelserne!!

Så er seneste sending af promotiontøj landet i Middelfart og der er kommet tøj hjem til næsten alle, som har bestilt.

Vi håber I bliver rigtig glade for det og rigtig mange af jer vil bruge tøjet til løb i Danmark og udlandet også til næste sommer , og dermed gøre opmærksom på WOC2020 og især publikumsløbene - WOC Tour.

WOC Tour er en vigtig del af WOC2020 og derfor vil vi gerne have rigtig mange deltagere til at komme.

Lige nu er der snart "forpremiere" på WOC2020 , der afholdes Euromeeting i Kolding, Assens og Christiansfeld d.21-23 september, hvor mange af de udenlandske landshold kommer og tester vores koncept af, så rigtig mange  i arrangørgruppen har travlt, men glæder sig også til at prøve det.
Der er flere OK Melfar-folk igang med forberedelserne, bl.a  er Kasper og Thomas G vildt optaget af at få alt med beregning og IT til at klappe perfekt og de bruger vist rigtig mange timer på det :-)  (I er fantastiske 👍)

Andre har meldt sig som hjælpere ved publikumsløbene og det er rigtig dejligt, vi får set eliten i aktion, det bliver rigtig spændende og så får vi øvet os, så  vi er klar til WOC2020, hvor alle fra klubben selvfølgelig har sat kryds i kalenderen i uge 28. Det bliver et brag af en o-fest :-)

Er der nogen som ikke har fået bestilt promotiontøj, så skal det bestilles på følgende link:

MobilePay for WOC2020 er 49120

Denne besked er revideret d. 10/9-18 kl. 07.15